خارش کف پا دلیلش چیست SECRETS

خارش کف پا دلیلش چیست Secrets

خارش کف پا دلیلش چیست Secrets

Blog Article

افت فشار خون، اختلالی است که اکثر ما حداقل برای یکبار آن را تجربه کرده‌ایم. این وضعیت معمولاً عادی است و نیازی به درمان خاصی ندارد. اما در صورت طولانی‌شدن علائمتان باید علت افت فشار خون تشخیص داده شود. سپس پزشک درمان فشار خون پایین را بر اساس علت آن تجویز می‌کند.

این عارضه معمولاً نیازی به درمان و مداخله پزشکی ندارد. اما اگر حس کردید علائمتان تشدید شده‌اند حتماً به پزشک مراجعه کنید.

برخی از بیماری‌های اندوکرینی مانند فشار خون بالا، دیابت و بیماری‌های تیروئید می‌توانند باعث کاهش فشار خون شوند.

بیماری‌های عصبی مانند پارکینسون، صرع، اسکلروز چندگانه و بیماری‌های مرتبط با نخاع

علاوه‌بر روغن زیتون، روغن نارگیل هم یکی از درمان‌های خانگی برای بیماری پیسی است. زیرا روغن نارگیل خصوصیات ضدباکتریایی، ضدقارچی یا ضدانگلی دارد.

در برخی افراد ممکن است سال ها طول بکشد تا علايم بیماری خودایمنی ظاهر شود. این موارد مطالعات تحقیقاتی با کیفیت خوب و طولانی مدت را سخت می کند.

ولی واقعا قند خون چیست؟ و قند خون بالا باعث چه بیماری هایی میشود.

صفحه اصلی درمان بیماری خود ایمنی جستجو پزشک مجله پزشکی درباره ما ورود / ثبت‌نام خانه

۳ علامت که نشان می دهد استعداد ژنتیکی شما برای اعتیاد بالاست!

اگر فشار خونتان به طور ناگهانی کاهش پیدا کرد یا این که به طور قابل‌توجهی کمتر از حد معمول بود، باید به دنبال درمان آن باشید. درصورتی‌که پزشک عمومی تشخیص داد که افت فشار خون به علت مشکلات قلبی است، باید به متخصص قلب مراجعه کنید و اگر تشخیص داد که این وضعیت ناشی از مشکلات هورمونی است، باید توسط دکتر داخلی ویزیت شوید.

اختلالات ژنتیکی پوستی که باعث بثورات غیر معمول و سایر علائم پوستی می شود

دکترتو یک وب‌سایت سلامت‌محور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کرده‌است. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبت‌دهی پزشکان، سعی می‌کنیم با تولید مقاله‌های علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.

در مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها باید به این نکته توجه کرد که این داروها باید مطابق تجویز و در مدت زمان معین مصرف شوند.

به‌عنوان مثال تزریق به داخل شکم، انسولین را به سرعت به بدن تحویل می‌دهد. انسولینی که از طریق قسمت تحتانی کمر و باسن به جریان خون می‌رسد مدت بیشتری طول می‌کشد تا جذب بدن شود.

Report this page